News International

Studying at the Department of Law and Economics

Bild: Dana Lexa

Welcome for International Students

The Department of Law and Economics welcomes its international exchange students!

At the beginning of the winter semester 2019 we will provide you with important information for your studies at the Department of Law and Economics.

When: 11th October 2019, 9:50-11:20 am

Where: S1|03 116

• 03.09.2019

Austauschabkommen mit der Washington State University unterzeichnet

v.l.n.r.: Prof. Volker Nitsch, Prof. Paul Whitney (Associate Vice President for International Programs, WSU), Präsident Prömel, Prof. Joseph Iannelli, Bild: Philina Wittke

Prof. Dr. Volker Nitsch begleitete Delegation in die USA

Im Rahmen einer Nordamerika-Reise besuchte TU-Präsident Hans Jürgen Prömel die Washington State University. Prof. Dr. Volker Nitsch, Fachgebiet Internationale Wirtschaft und Koordinator für Internationales am Fachbereich Rechts- und Wirtschaftswissenschaften, begleitete die dreiköpfige Delegation an die WSU.